Frågor? Du Når Oss På +46 31 760 88 77

Ytskyddsmässan 2018

Av Enzymex | 2018-02-21

Nordens största konferens om renovering och ytskydd av metall-, betong- och träytor.

Den 7-8 februari 2018 arrangerades U & D med partners för åttonde gången Ytskydd. Nordens största konferens om renovering och skydd av metall-, betong- och träytor i såväl industri som infrastruktur, byggnader och anläggningar. Som vanligt finns de främsta branschföreträdarna och spetskompetensen inom en rad olika områden på plats, däribland Enzymex® som visade upp sig med det helt nya, på europeiska marknaden, målningssystem EcoCoat. På torsdagen höll den amerikanske uppfinnaren av produkten ett mycket uppskattat föredrag där produkten presenterades i korta drag. Mer information och produkten finns på enzymex.se.

10.30 – 11.00 Lars Jagenburg, Enzymex, Peter Roosen, Castagra
En revolution inom rostskydd
– EcoCoat har överlägsen prestanda, hållbar och innovativ – så skulle man kunna sammanfatta EcoCoat.
– EcoCoat har extremt bra vidhäftningsförmåga, en flexibilitet på 100-125%, härdar på endast 30 minuter både i varma, fuktiga miljöer och ner till -17 grader.
– Den är helt olik andra konventionella produkter som epoxi, polyuretan och liners, då EcoCoat är helt fri från VOC.
– Man kan enkelt beskriva EcoCoat som en ekoplast – helt baserad på växtolja och gips. Innehållet är återanvändnings- och återvinningsbart.
– 20 års erfarenhet

Ytskydd arrangeras av Tidningen Underhåll och Driftsäkerhet i samarbete med Swerea KIMAB, RISE, SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Ytskyddsgruppen.se, SIS, Tidningen Verkstäderna och Process Nordic.