Frågor? Du Når Oss På +46 31 760 88 77

Ett nytt sätt att rostskyddsbehandla

När vi berättar om vårt unika, ekologiska ytskydd Enzymex® EcoCoat, pratar vi ofta om tätning av betong som ett typiskt användningsområde. Men faktum är att ytskyddet fungerar precis lika bra på andra ytor, som exempelvis som rostskydd för metall. Här är EcoCoaten överlägsen andra traditionella produkter som vanligtvis används. Den har en enastående vidhäftningsförmåga (kontakta oss för mer info om vidhäftning), och ger en slät, helt underhållsfri yta som håller i många år, till skillnad från traditionella rostskyddsprodukter som behöver underhållas oftare. Ingen grundmålning/primer behövs, och appliceringen går snabbt vilket gör installationen mindre väderberoende. Ytan härdar på 30 minuter i både minusgrader och i hög luftfuktighet. Enzymex® EcoCoat är helt luktfri, man behöver alltså  inte tömma arbetsplatsen på folk, vilket också sparar både tid och pengar. Och sist men inte minst, så är Enzymex® EcoCoat den enda rostskyddsprodukten som är helt och hållet ekologisk, då den består av gips och naturolja. Vår unika teknik är alltså en möjlighet att ta hänsyn till de ständigt ökande miljökrav som ställs, utan att ge avkall på vare sig ekonomi eller kvalitet.

En väl beprövad teknik

Utvecklad under slutet av 1980-talet. Testad i alla tänkbara miljöer och på de allra flesta underlag med mycket gott resultat i alla gjorda projekt. Ur miljöhänsyn, effektivitet vid målning, vidhäftning på alla olika underlag är produkten och systemet mycket intressant för de kunder som letar ett miljövänligt alternativ till dagen målningssystem!

Låter det intressant?

Vi hjälper dig hela vägen, från behovsanalys på plats vid aktuell anläggning, till installation och färdigt resultat. Kontakta oss här för en kostnadsfri konsultation kring ert unika behov, så tar vi fram en skräddarsydd lösning som garanterat kommer spara er både tid och pengar.