Frågor? Du Når Oss På +46 31 760 88 77

Ett helt nytt sätt
att täta betong
och spara pengar

Stora pengar att spara genom smartare renovering och yttätning

Utsliten betong kostar många miljarder varje år. Därför finns det också stora pengar att spara genom smartare renovering och yttätning, inom allt från kommuner, industrier och entreprenader till energibolag och vattenkraftverk. Vi på Enzymex erbjuder något så unikt som den enda ekologiska produkten på marknaden som överträffar traditionella epoxyprodukter rent prestandamässigt, samtidigt som den också är helt underhållsfri i minst 20 år, vilket ger våra kunder ekonomiska besparingar på 30-65%.

Användningsområden och fördelar

Produkten som gör detta möjligt, EcoCoat, är en ecoplast som kan användas till allt från tätning av transformatorgropar, vattenmagasin och dammar till rör, pipe-lines, pooler, garagegolv och andra ytor som stål, trä och asfalt. Den är mer slitstark än traditionella epoxyprodukter (98% vidhäftning, jämfört med 48% för traditionella produkter!) och ger en helt underhållsfri yta som håller i minst 50 år. Ingen grundmålning/primer behövs, och appliceringen tar oftast inte längre än 40 min, vilket gör installationen mindre sårbar för väder. Ytan härdar på 30 minuter i både minusgrader och i hög luftfuktighet. Då den dessutom är helt luktfri så slipper man tömma arbetsplatsen på folk, vilket också sparar både tid och pengar.

En giftfri produkt med överlägsen teknisk prestanda

Så vad är haken? Faktum är att det finns ingen. EcoCoat och vår teknik har använts för olika typer av tätning och renovering i USA och i andra delar av världen i 20 års tid, och i Sverige är den en självklarhet för företag och myndigheter som vill ha kraftigt reducerade underhållskostnader och samtidigt ligga i framkant i sitt miljöarbete.

Några av dem som upptäckt fördelarna med våra kostnadseffektiva och miljövänliga lösningar är Vattenfall, Svenska Kraftnät, GEAB, Tekniska Verken Linköping, Fortum, Lyse Nett, Hafslund Norge, Skellefteå Kraft, E.ON, ABB, Alstom, Vattenfall Service, Ellevio, NCC, Infratek, One Nordic, Elkraftbyggarna EKB, Skanska, Svevia, Statoil, OKQ8, Statkraft, Umeå Energi, Luleå Energi, Jämtkraft, Landskrona Energi, SSAB, Jönköpings Energi, Nynäs och Kraftnät Åland.

Låter det intressant?

Vi hjälper dig hela vägen, från behovsanalys på plats vid aktuell anläggning, till installation och färdigt resultat. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation kring ert unika behov, så tar vi fram en skräddarsydd lösning som kan spara er både tid och pengar.

NÅGRA AV DEM SOM UPPTÄCKT FÖRDELARNA MED VÅRA MILJÖVÄNLIGA LÖSNINGAR

Låter det intressant?

Vi hjälper dig hela vägen, från behovsanalys på plats vid aktuell anläggning, till installation och färdigt resultat. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation kring ert unika behov, så tar vi fram en skräddarsydd lösning som garanterat kommer spara er både tid och pengar.

No posts

Egenskaper

EgenskaperEcoCoat
Fri från epoxi
Flexibilitet (elongation)*100-125%
Vidhäftning98-100%
Vertikal applicering
Härdningstid30 minuter
VOC-fritt
Brinner ej
Ekologisk

*motstår slag/expanderar och krymper (inga sprickor)