Frågor? Du Når Oss På +46 31 760 88 77

Om oss

Enzymex® huvudfokus är tätning av olika ytskikt, och här erbjuder vi de enda helt giftfria alternativen till traditionella epoxyprodukter, utan att ge avkall på hög teknisk prestanda och kostnadseffektivitet. Förutom tätning erbjuder vi andra produkter och tjänster som hjälper våra kunder att skydda vår miljö från farligt avfall, bland annat våra unika filtersystem, som filtrerar bort kolväten och släpper igenom rent vatten. För detta finns en mängd olika användningsområden och stora möjligheter att spara både miljö och pengar genom självrenande system. Idag är Enzymex ensamma i Norden om att erbjuda vår innovativa teknik, men våra produkter har funnits på den amerikanska marknaden i tjugo år. De är väl beprövade av tusentals stora bolag runtom i världen och är testade och godkända av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (f.d. Statens Provningsanstalt).

Låter det intressant?

Vi hjälper dig hela vägen, från behovsanalys på plats vid aktuell anläggning, till installation och färdigt resultat. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation kring ert unika behov, så tar vi fram en skräddarsydd lösning som garanterat kommer spara er både tid och pengar.

SP Vår teknik och våra produkter har bevisats effektiva, säkra och miljövänliga i en rad olika tester. Vi har även låtit testa en del av våra produkter i Sverige där Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (RISE) har varit vår samarbetspartner.